Misschien lijkt het soms wat stil in onze WTC , maar schijn bedriegt. Vandaag, een gewone maandag eind oktober, was er weer een flinke groep van twaalf ATB-ers paraat bij de bank om 13 uur.

De groep werd gemonsterd en daarna gesplitst, 5 snelle jongens en 7 wat minder snelle jongens. Als gezamenlijke pauzeplek werd Zieuwent vastgelegd.

De groep van 7 ging via de Vennebulten, even een extra rondje over het motorcrosscircuit , een oversteek bij de Radstaak en daarna door richting Zieuwent waar de goed onderhouden kerkenpaden een lust waren om te fietsen. Ruim voor Zieuwent werd de groep van 7 ingehaald door de snelle jongens die bij ons bleven tot aan de pauzeplek, Sportspalace Sourcy Center Zieuwent. Er waren toen al bijna 40 km. afgelegd door de groep van 7, de snellen hadden nog meer kilometers gemaakt.
Bij het sportpalace werden we zoals het hoort netjes gecontroleerd op onze corona-vaccinaties.
In dit altijd wat donkere sportcentrum (zie foto) werd er ruim de tijd genomen voor de koffie en/of cola.
De start na deze pauze verliep niet voor iedereen even voorspoedig, schrijver dezes kampte (de zoveelste keer in 2 maanden) met een lekke achterband en ook de reserveband bleek lek, dus tijd voor een belletje naar huis met verzoek opgehaald te worden. Dit lukte en de fiets ging naar Takke want waarom zo vaak …..
Hoe het de rest is vergaan ? Ongetwijfeld goed want niets meer van gehoord.
Oproep aan allen: komt eens mee fietsen, elke maandag om 13 uur ATB , en het hoeft niet altijd snel te gaan, meedoen en wat tijd voor elkaar in de pauze is net zo belangrijk als het fietsen.

 

Total Page Visits: 164 - Today Page Visits: 2
Categorieën: Fietsverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *