Fietstocht Vrijdag avond 24 Juni 2022

Na de eerste geslaagde editie van een zomeravondtocht in 2021 organiseert de WTC Dinxperlo weer een zomeravondtocht met 2 compleet nieuwe routes voor de “normale fiets (electrische fiets ) en de racefiets

Dit keer op vrijdag avond 24 juni.

Er kan tussen 17:00 tot 19:00 gestart worden vanaf Tryout Sport, Bargerdijk 2 in De Heurne. Zowel voor de start als na de finish is hier gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Hier zijn ook toiletten aanwezig.

Er zijn 2 routes:

De gezinstocht, voor de normale fietser, is van start tot finish circa 40 km. Deze voert over prachtige weggetjes richting Westendorp,  hier zal een versnapering namens de club worden uitgedeeld. Deze tocht is volledig uitgepijld.

Daarnaast is er een tocht voor racefietsers van circa 70 km. De route gaat direct na de start, volledig over andere wegen dan de gezinstocht. de route gaat ri Zelhem  waar evt zelf een pauze kan worden gehouden bij de plaatselijke horeca. Bij de start krijgt men een meuslireep mee voor onderweg .

De club heeft als experiment gekozen dat de route alleen per gpx te fietsen is en niet word uitgepijld . De gpx bestand is vanaf woensdag 22 juni te vinden op fietssport.nl of op te vragen via toertocht@wtcdinxperlo.nl

Rond 18:30 kunt u ook aansluiten bij een fietser van de wtc Dinxperlo om de route te fietsen als u geen gpx heeft.

Deelname prijs: Gezinstocht: € 3,50 pp (NTFU leden € 2,50-)

Deelname prijs: Racefietstocht : € 4,00 pp (NTFU leden € 3,-)

er kan contant en per pin worden betaald

 

Categorieën:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.