Beste leden,

De persconferentie van minister-president Mark Rutte van vanavond 13 oktober 2020 is voor het bestuur van de WTC Dinxperlo aanleiding voor de volgende richtlijnen wat betreft het fietsen in groepsverband:

  • ♦ De groepsgrootte is maximaal 4 personen, waarbij de 1,5 m. in acht genomen dient te worden   (dit  kennen we nog uit een eerdere periode in het voorjaar en zal voor iedereen bekend zijn )

 

  • ♦ Het starten bij de Rabo bank is wel mogelijk mits er daar geen mensen dicht bij elkaar gaan klitten voor er gestart wordt. De parkeerplaats is groot genoeg om ook al bij de start ruim afstand te nemen, liever zelfs nog veel meer dan 1,5 m.

 

  • ♦ Het is natuurlijk ook mogelijk om met een aantal mensen al van tevoren af te spreken om te gaan fietsen en dan de groepsgrootte ook tot max. 4 personen te beperken.

 

  • ♦ En uiteraard maakt iedereen zelf uit of hij/zij wel in een groepje wil fietsen, vertrouw je het niet ga dan solo fietsen.

 

  • ♦ Neem in elk geval een mondkapje mee, je weet nooit of je onderweg toch ergens komt en/of naar binnen moet waar een mondkapje verplicht is.

 

  • ♦ Realiseer je wel dat de horeca in elk geval in Nederland gesloten is en je dus voor een pauze nergens terecht kunt.

Zodra er van de NTFU andere richtlijnen komen zullen we die uiteraard zo spoedig mogelijk met jullie delen.

Namens het bestuur,

Henk Meijer

Total Page Visits: 113 - Today Page Visits: 1
Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *