Vanuit het bestuur:

Bestuursvergadering 25 oktober 2021

Harm Takke ATB tocht

De tocht is uitgebreid geëvalueerd in de bestuursvergadering. Bij deze evaluatie zijn ook de reacties van de leden meegenomen.

Wat ging goed:

  • Zeer goede opkomst; mede door goede weer.
  • De aanwijzingen van Alex die fietsers kregen om een technisch stukje te fietsen.
  • Langs mooie trekkers fietsen wordt positief ervaren.

Wat kan beter:

  • Er zijn wat opmerkingen gemaakt over de reclameborden. Te veel tekst, te veel sponsors, locaties van de borden, enz. Binnen het bestuur is er discussie geweest of het werk van de borden wel opweegt tegen het effect. We besluiten daarom de volgende keer geen borden meer te plaatsten en meer in te zetten op social media reclame en flyeren.
  • Startlocatie Blauwe meer is prima, maar nu waren de eerste en laatste km’s te veel over asfalt. Bestuur erkent dit probleem maar kon, ivm de vergunningen, de routes niet meer aanpassen. Voor volgend jaar uiteraard wel.
  • Zorg dat op alle pauzeplekken een EHBO doos is en wat spul voor fietsreparaties.
  • Vergeet niet de kinderen op de foto te zetten. Een mooie herinnering voor deelname aan de tocht meegeven is ook positief.
  • Spuitplek was er niet. Hier blijkt toch behoefte aan te zijn.

Tourkalender en clubkampioen

Het seizoen zit er bijna op. Na 1 november zijn er op zaterdag geen punten meer te verdienen. De laatste punten worden uitgedeeld tijdens de oliebollentocht. De huldiging van de clubkampioen is tijdens de ledenvergadering in het voorjaar van 2022.

 WBTR

WTC Dinxperlo gaat t.a.v. deze materie samenwerken met Tennisvereniging de Rietstap, Biljartvereniging Vriendenkring en Biljartvereniging Ons Huis. Er is een eerste bijeenkomst geweest.

Nieuw bestuurslid

Er zijn een aantal leden benaderd, maar dit heeft helaas nog niet tot resultaat geleid. Daarom nogmaals een oproep aan potentiële bestuursleden. Draag je de club een warm hart toe en vind je het leuk dingen te organiseren en ben je geïnteresseerd in bestuurswerk, meld je dan bij Gerben Klein Lebbink. Uiteraard kun je bij hem ook terecht voor vragen.

Total Page Visits: 86 - Today Page Visits: 3
Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *