Geslaagde Harm Takke ATB tocht:

 

We kunnen terugkijken op een geslaagde tocht. In totaal hebben er 520 betalende deelnemers meegedaan. Inclusief de kinderen en WTC leden, schat ik het totaal aantal deelnemers op een kleine 600. Een prachtige opkomst dus.

Over de route hebben we veel positieve reacties gekregen. Blijkbaar was het in het Breedenbroekse Bos wel erg modderig en was er soms wat hinder van wandelaars op het parcours, maar voor de rest alleen maar complimenten.

Gelukkig zijn er geen ernstige ongelukken gebeurd en hebben we alleen een paar fiets(t)ers op moeten halen met materiaal pech.

We zijn voor de eerste keer gestart vanaf het “Blauwe Meer”en dat is ons goed bevallen. Er is voldoende gelegenheid voor parkeren en ook de ontvangst is goed. Veel deelnemers maakten gebruik van de catering.

Het bestuur wil de vrijwilligers die zich ingezet hebben voor deze tocht alvast hartelijk bedanken; met name de leden van de ATB commissie (onder leiding van Tonnie), die er al weken druk mee zijn. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk zo’n ATB tocht te organiseren.

 

Gerben Klein Lebbink

Total Page Visits: 542 - Today Page Visits: 3
Categorieën:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *