Avondfietstochten van de WTC Dinxperlo

 Op vrijdagavond 23 Juni 2023 organiseert de WTC Dinxperlo weer een aantal fietstochten: een gezinstocht voor gewone fietsen en e-bikes, een tocht voor racefietsen en een tocht voor gravelfietsers.

Dit evenement werd in 2021 voor het eerst  georganiseerd, en in 2022 door de vele regen afgelast.

Er kan gestart worden vanaf het outdoorcentrum Try-out aan de  Bargerdijk 2 in De Heurne (= een niet verharde zijweg vanaf de Aaltenseweg in Dinxperlo t.h.v.  huisnummer. 101)

Zowel voor de start als na de finish is hier gelegenheid voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Hier zijn ook toiletten aanwezig en er is volop parkeergelegenheid.

Gezinstocht van 40 km.

De gezinstocht is van start tot finish circa 40 km. Deze tocht gaat over prachtige weggetjes richting Westendorp, onderweg is er een pauzeplaats .  Tevens zal hier een versnapering namens de club worden uitgedeeld. Deze tocht is volledig uitgepijld dus er is volop gelegenheid om al fietsend van de mooie omgeving te genieten.

Race Toertocht van 70 km.

De tocht voor de racefietsers heeft een lengte van circa 70 km. De route gaat direct na de start over volledig andere wegen dan de gezinstocht, de route gaat richting de Veldhoek en Zelhem waar een pauze kan worden gehouden bij de plaatselijke horeca.

De club heeft als experiment ervoor gekozen om deze route alleen per GPX te fietsen, de route is dus niet uitgepijld.

Het GPX bestand is vanaf woensdag 21 juni te vinden op www.fietssport.nl en op te vragen via toertocht@wtcdinxperlo.nl

Wie niet in het bezit is van navigatieapparatuur kan zich rond 18.30 uur op de startlokatie aansluiten bij een fietser van de WTC Dinxperlo om de route samen mee te fietsen .

Friday night gravel ride van 64 km

De graveltocht gaat het Duits grensgebied in over mooie kleine paden en zandwegen: ontdek de vrijheid en ga  backroad . De graveltocht is alleen via GPX te rijden.                                                  Het GPX bestand is vanaf woensdag 21 juni te vinden op www.fietssport.nl en op te vragen via    toertocht@wtcdinxperlo.nl

 

Starttijden voor alle afstanden:     van 17.00 – 19.00 uur

Inschrijfgeld.

Gezinstocht 40 km: € 3,00 pp (NTFU-leden € 2,00)

Toertocht    70 km: € 4,00 pp (NTFU-leden € 3,00)

Gravelride   64 km: € 4,00 pp (NTFU-leden € 3,00)

Er kan contant (graag gepast) en per pin worden betaald

www.wtcdinxperlo.nl

Categorieën:

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *