Beste leden van WTC Dinxperlo. We gaan iets nieuws doen in deze bijzondere Coronatijden. Op zondag 27 december, de dag na kerst, organiseren we de “Pufkestocht”. Bovendien is, wegens de slechte weersvoorspellingen, donderdag 31 december, als optie toegevoegd.

Als je je al opgegeven hebt voor zondag 27 december dan hoef je niets te doen. Je kunt dan zelf kiezen op welk van de twee dagen je gaat fietsen.

Wil je alsnog inschrijven voor oudejaarsdag dan kan dat via de app-groep van de club tot woensdag 30 december, 12.00 uur.

We gaan, solo of in duo’s, een rondje fietsen en komen langs de oliebollenkraam van Bon Appetit. Die staat op het parkeerterrein bij Tiemessen aan de Zeddamseweg in Etten. Daar krijg je, op kosten van de club, twee heerlijke pufkes.

Oliebollenka

Hugo heeft een aantal routes gemaakt. Je kunt kiezen de weg of voor gravel/ATB. Dit zijn lusjes van ongeveer 40 km. Je kunt je aanmelden voor 40, 80 of 120 km. Wanneer je je aanmeldt krijg je één of meer routes. De verschillende routes zullen zo verdeelt worden dat je niet achter elkaar aan rijdt. Maar je kunt elkaar wel tegen komen. Leuk voor het clubgevoel.

Een zak pufkes voor de leukste foto.

Natuurlijk is er ook een competitie. Onderweg maak je een ludieke foto van jou en je fietsmaatje. Deze foto deel je met de andere leden in de appgroep van de club: “WTC Dinxperlo leden app”.  De meest hilarische foto wordt beloond met een zak oliebollen.

Hoe werkt het?
 1. Meld je, eventueel samen met een maatje, aan via WhatsApp. Hiervoor mag de “WTC Dinxperlo leden app” gebruikt worden.
 2. Vermeld je naam en de eventuele naam van je fietsmaatje, de afstand (40, 80 of 120 km) en of je met de ATB/Gravel of de wegfiets gaat.
 3. Aanmeldingen voor zondag 27 december moeten voor donderdag 24 december, 12.00 uur binnen zijn.
 4. Aanmeldingen voor oudejaarsdag moeten voor woensdag 30 december, 12.00 uur binnen zijn.
 5. Je krijgt van Hugo op de dag voor de tocht de GPX routes.
 6. Je gaat de routes op 27 december of 31 december fietsen.
 7. Wanneer je tussen 11.00 en 16.00 uur bij Bon Apetit in Etten bent ontvang je 2 oliebollen op voorwaarde dat je clubkleding draagt, met de fiets bent en op de lijst staat.
 8. Bij de oliebollenkraam ligt een lijst van de mensen die zich opgegeven hebben. Het personeel zal vragen ze om deze even af te tekenen.
Tips:
 • Houdt je te allen tijde aan de coronaregels. Fiets nooit met meer dan twee mensen. Hou anderhalve meter afstand en zorg dat je een mondkapje bij je hebt.
 • Spreek eens af met iemand van de club die je al een tijdje niet gezien hebt.
 • Op oudejaarsdag kan het natuurlijk wat drukker zijn bij de oliebollenkraam. Dus wees geduldig als er een rij staat. Er is genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Hou het veilig voor jezelf en anderen.
 • Kom je medefietsers tegen, groet vriendelijk 🙂
Total Page Visits: 712 - Today Page Visits: 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *