Het seizoen zit er al bijna op. Toch hebben we dit jaar nog een paar activiteiten in de pijplijn. Zo willen we 20 november aanstaande ledeninformatie houden. U ontvangt spoedig verdere informatie van onze secretaris in uw mailbox. De avond zal gehouden worden in het clubgebouw van EMM. We hebben een medewerker van de NTFU uitgenodigd om met u een aantal actuele zaken te bespreken. Het onderwerp “Veilig en sociaal fietsen in het verkeer” zal hierbij in elk geval aan de orde komen. We sluiten de avond af met een drankje.

Verder zijn we al druk met de voorbereidingen voor volgend jaar. We zijn blij met de toezegging van EMM dat we in elk geval komende twee jaar onze toertochten kunnen laten starten vanaf hun terrein. Ook zullen we onze ledenvergadering bij EMM houden.

Chris Regelink loopt komende winter stage in het bestuur. Mocht het hem wat lijken, dan draagt het bestuur hem komende ledenvergadering voor als bestuurslid. Met Chris in het bestuur gaat de gemiddelde leeftijd flink naar beneden en hij zorgt voor een flinke dosis enthousiasme in het bestuur.

Sportieve groet,

Gerben Klein Lebbink

 

 

Categorieën: WTC-Nieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *