Afgelopen zaterdag 14 september stond weer een verrassingstocht op het programma georganiseerd door Theo Dijkman.
Dit jaar had Theo een “rondje” Markermeer in petto een mooie tocht van ruim 200 km.
Om 6.30 verzamelden 5 clubleden (Wim S, Hans K, Chris Regelink, Wilfred en Arne) bij Tjeerd om gezamenlijk naar Harderwijk te vertrekken daar voegde Theo en 3 gastrijders van de grensland rijders bij ons.
Om 8.30 vertrokken we voor de eerste 58 km via Bunschoten, Eemnes, Blaricum naar Naarden waar de koffie en appeltaart op ons stonden te wachten.
Na een half uur vertrokken we voor de volgende 50 km via Muiden, Amsterdam en Monnickendam naar het altijd gezellige Volendam. Chris was al lang blij dat we Volendam hadden bereikt hij had wat de broek betreft een iets verkeerde inschatting gemaakt dus moest de lange broek eraan geloven en ging er een schaar in…Wim vertrouwde Chris toch niet helemaal met de schaar en knipte de pijpen er maar even recht af . Gelukkig was het een oude model broek zodat de penningmeester geen rekening naar Chris hoefde te sturen.
Na de uitsmijters en pannenkoek werd er koers gezet voor de volgende 60 km dit waren vooral veel dijken en werd er lekker tempo gemaakt via Hoorn en Enkhuizen werd Lelystad bereikt daar ging een lekkere kroket met brood voor iedereen er wel in.
Na een kleine 30 km door de Oostvaardersplassen werd Harderwijk weer bereikt .

Al met al weer een schitterende fietsdag wie met 215km op de teller kon worden afgesloten.
Theo namens ons allen bedankt

    

 

Total Page Visits: 291 - Today Page Visits: 2
Categorieën: Fietsverhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *